08 Aug, 2023

Aplicatie Mobile Xcargo Driver

Este oficial, XCargo Driver a fost lansata! Creand o punte digitala intre soferi si casele de expeditii, aceasta aduce o viziune proaspata si un nivel avansat de eficienta intr-o industrie in continua miscare. Proiectata pentru a raspunde cerintelor complexe ale soferilor de transporturi si ale caselor de expeditii, XCargo Driver ofera un portal eficient si integrat, care aduce impreuna toate elementele necesare pentru o experienta de transport fara probleme. XCargo Driver este mai mult decat un instrument - este un partener de incredere, gandit sa faciliteze fluxul de lucru al soferilor si al caselor de expeditii.

Fie ca esti un sofer de camion experimentat sau o casa de expeditii in cautare de solutii pentru a eficientiza procesul de livrare, te invitam sa descoperi XCargo Driver - un partener puternic care imbunatateste si simplifica lumea transporturilor de marfuri.

 

Ce te asteapta in XCargo Driver?

 

Inregistrare cu numar de telefon: Inregistreaza-te rapid cu numarul tau de telefon. Odata inregistrat, soferul va primi automat comenzile de la casa de expeditie. Totul este securizat printr-o validare prin SMS.

Interactiune eficienta cu casa de expeditie: Prin simpla adaugare a numarului de telefon al soferului in softul XCargo, comenzile sunt transmise direct catre sofer. Casa de expeditie primeste update-uri in timp real, monitorizand statusul, comunicarea prin chat si documentele direct din contul sau XCargo.

Meniu intuitiv: Acceseaza rapid comenzile, profilul tau si mesajele din chat, toate dintr-un meniu la indemana.

Gestionarea comenzilor: Fie ca sunt in desfasurare, acceptate, incomplete sau viitoare, toate comenzile sunt prezentate clar si organizat, cu detalii precum locatiile de incarcare/descarcare, date, ore si adrese.

Notificari si alerte: Esti notificat in timp real cu privire la stadiile cheie ale unei comenzi, cum ar fi apropierea orei de incarcare sau necesitatea incarcarii documentelor.

Chat direct cu casa de expeditie: Un canal de comunicare rapid si eficient, care devine activ la momentele cheie, cum ar fi inainte de incarcare sau descarcare.

Documente accesate rapid: Ataseaza si vizioneaza documente sau imagini legate de o comanda, oferind transparenta si eficienta in colaborare.

Navigare usoara: Fiecare comanda vine cu detalii suplimentare, numere de comanda, informatii despre client si optiuni de navigare prin aplicatii precum Google Maps sau Waze.

Profil personalizat: Seteaza-ti numele, poza de profil si vizualizeaza istoricul comenzilor si al chat-urilor pentru a avea o imagine completa a activitatii tale.

 

De ce XCargo Driver?

 

Integrare fluida cu softul XCargo: XCargo Driver a fost creat special pentru a se integra perfect cu platforma XCargo. Daca esti o casa de expeditie care deja foloseste XCargo, aceasta extensie mobila iti va transforma si accelera modul in care interactionezi cu soferii tai.

Comunicare directa si eficienta: Elimina barierele de comunicare. Chat-ul direct cu soferul, notificarile in timp real si posibilitatea de a vedea documentele in contul tau XCargo fac din colaborare un proces simplu si rapid.

Maximizeaza productivitatea: Urmarirea comenzilor in desfasurare, alertele pentru incarcari/descarcari si notificarile pentru documente incomplete asigura ca fiecare comanda este gestionata cu maxima eficienta.

Usurinta in utilizare: Interfata intuitiva si simplificata face ca XCargo Driver sa fie accesibil pentru toti soferii.

Securitate si conformitate: Respectand cele mai inalte standarde, inclusiv GDPR, te poti baza pe XCargo Driver sa protejeze informatiile tale si ale soferilor tai.

Notificari adaptate nevoilor tale: De la notificari push la pop-up-uri, ramai la curent cu tot ce este important pentru tine si pentru afacerea ta.

O extensie vitala pentru afacerea ta: Daca vrei sa te asiguri ca afacerea ta ramane competitiva intr-o lume digitala in rapida schimbare, XCargo Driver este solutia.

XCargo Driver este mai mult decat un simplu instrument - este o viziune pentru un viitor mai bun in transport. Intr-o lume in care timpul este o resursa valoroasa, XCargo Driver se angajeaza sa elimine barierele comunicationale si logistice.

Solicita demo pentru XCargo Driver si imbunatateste-ti procesele, economiseste timp si resurse si concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat - transportul fara probleme. Incepe sa experimentezi un nou nivel de eficienta si productivitate cu XCargo Driver astazi!

Te-ar putea interesa si